homeabout usreviewssign upfeedback

RU EN Bulgaria


Job in NorwayPartners

GreenCard
superjob.ru
linkedin.com
hh.ru
rabota.ru
job.ru
zarplata.ru
career.ru
moikrug.ru
superjob.ua
futuretoday.ru
trudvsem.ru
job.ukr.net
rabota.mail.ru
e-graduate.ru
vacansia.ru
profy.ru
nsk.erabota.ru
rosrabota.ru
work.ua
jobfair.ru
Нефтена платформа работа в Норвегия

Oil rig jobs in Norway Предлагаме ви да се запознаете със следната информация, в която ще намерите отговори на всичките си въпроси за заетостта на норвежки петролни платформи, и която ще се превърне в незаменим инструмент в работата си работа на нефтена платформа в Норвегия.

Правилното за трудни условия на труда и като следствие, голямо текучество на кадри, за да работят в норвежки петролните компании работят непрекъснато се нуждаят от свеж приток на работна сила.

За техническо обслужване и ремонт на сондажни съоръжения а енергията требовалась на мъжете и жените, неквалифициран работници и специалисти от следните професии: сервизи, ключари-монтьори, механика, водолази, промишлени алпинисти, сондьори, химици, машинистите, електротехници, заварчици, стругари, машиностроене, механика електрическо профили и т.н.. За сервиз на екипажа се изисква:: работници, готвачи, сервитьори, чистачи.

Заплата до 9000 US$ на месец-за сметка на на високо ниво на икономическо развитие на Норвегия, а също така, по традиция, е много печеливши добив на нефт.

Подходящи кандидати

Основните изисквания - това е добро здраве, не си струва попълнете подбор на лицата, които имат такива проблеми със здравето, като слух, зрение, на всички видове хронични заболявания (особено стомашно-чревния тракт тракт, сърцето, черния дроб и др) Възраст-мъжете се приемат до 55-годишна възраст и жените до 50 години. НЯМА криминално, наркомания и алкохолизъм (трябва да бъдат потвърдени от съответните връзки). Зависим на длъжност, за която претендира-квалификация и ниво на владеене на английски или норвежки език.

Условия за експлоатация

Путешествуй, скъпа. застраховка, настаняване и храната се заплаща от компанията-работодател. Минимум срокът на действие на договора-1 година. По време на сключване на договора, работата се извършва на смени денонощно. Продължителност гледате телефона на нефтената платформа е 105-180 часа дни (в зависимост от компанията като работодател). График на работа на техническия персонал-4 часа в осем (4 часа работа, 8-почивка), домакинство персоналът непрекъснато да работи 8 часа в денонощието. Почивни дни по време гледате телефона не е достатъчно. Задължителен почивка на континента е предоставила отбор наистина край гледате телефона, от 15 до 45 дни (в зависимост от по дължината на часа-съответно).

Условия на живот

Условия за настаняване в перроне имаме много добри високо съответствие с европейските стандарти ниво. Комфортни кабини с душ (2-3 човека), качествено, разнообразно 4-часов храна (плодове, зеленчуци, месни мезета). А в свободното си време, имате ли в наличност онлайн, видео, сателитна телевизия, фитнес зала и т.н.. Тези услуги, включително интернет, създадени за удобство на служителите и да се предлагат безплатно.Тези услуги, включително интернет, създадени за удобство на служителите и да се предлагат безплатно.

Пакет документи за работа

За да започнете процеса на работа, трябва да се получи пълен пакет документи за работа, който включва следната информация:


  • Декларация за наемане на работа на
  • Декларация за получаване на разрешение за работа и разрешение за пребиваване
  • Пълномощно на переуступку интереси на кандидата за получаване на разрешение за пребиваване и разрешение за работа
  • За кандидатстване за виза
  • Условия на труд на работодателите в чакалнята и на морски петролни платформи
  • Списък на необходимите общегражданских и съпътстващи документи за получаване на разрешение за работа, настаняване и намиране на работа
  • Ръчно процес на създаване на документи и заетост
  • Адресите на най-големите петролни компании НорвегияАко Сте заинтересувани от тази информация и искате да получите пълния пакет от документи за сключване на договора - ще трябва да отидете в секцията страницата за регистрация и попълване на формуляр за кандидатстване за получаване на разходите за информационни услуги е 90 Евро.

Registration